Het verhaal van DRU

DRU is opgericht in 1754. Daarmee is DRU een van de oudste bedrijven in Nederland. Door de productie van gietijzeren potten en pannen kreeg DRU de grote bekendheid. De overschakeling naar haarden en kachels kwam later en sinds de ontdekking van aardgas ging DRU zich specialiseren in de productie en ontwikkeling van een breed assortiment aan verwarmingsapparaten van gas. Momenteel biedt DRU een toonaangevend assortiment van houtkachels en gashaarden.

Ontdek de innovaties van dru

Afbeelding

Gashaarden

Bekijken

Afbeelding

Gaskachels

Bekijken

Afbeelding

Gevelkachels

Bekijken

Het ultieme vuur

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume. Bij de haarden van DRU krijgt u een echte vuurbeleving door een natuurlijke kleur, structuur en detaillering.

Dynamic flame burner

Het creëren van het ‘ultieme vuur’ is het creëren van echtheid. Bij de Maestro gashaarden realiseert DRU dit door het verwerken van een tweede brander in de keramische houtblokken. Het vuur grijpt nu niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume. Het vuur van DRU is niet van echt te onderscheiden. Het heeft een natuurlijkere kleur, structuur en de detaillering van de houtblokken zorgen voor een nog echtere vuurbeleving.

De DRU Eco Wave; niet te warm en toch een levendig vuur

De DRU Eco Wave; bepaal uw eigen vlammenspel

De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee is het mogelijk om het vermogen van de brander en het vlammenspel gemakkelijk naar wens af te stellen. Het is niet nodig om de haard laag te zetten of te doven, omdat het met de DRU Eco Wave nooit te warm wordt binnen een interieur. Zo kunt u blijven genieten van een mooi en prachtig vlambeeld en bespaart het al snel 50% op het energieverbruik.

Vergeleken met vroeger is de warmtebehoefte in de woningen nu anders. De haard of kachel is niet meer een primaire behoefte. Het is een bron van gezelligheid en wordt gebruikt als bijverwarming. Daardoor is er minder behoefte aan een haard met veel vermogen, maar hechten consumenten meer waarde aan de uitstraling en de sfeer van het toestel. DRU speelt met een breed assortiment hier goed op in!

DRU Eco Wave

  • Bepaal je eigen vlam
  • Bespaar tot 50% op je gasverbruik
  • Bedien met de gratis app van DRU

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW VLAMMEN

MET DE GRATIS DRU ECO WAVE CONTROL APP

EEN HAARD NAAR UW WENS

U kan uw DRU haard naar eigen smaak inrichten. Er is vaak keuze in bijvoorbeeld houtblokken of stenen en u kunt kiezen voor verschillende soorten binnenbekleding. En wat te denken van de talloze inbouwmogelijkheden. Strak, modern, of in combinatie met een romantische natuurstenen schouw.

EASY RELEASE DOOR SYSTEM

Een groot aantal haarden van DRU zijn voorzien van het Easy Release door system. Met dit systeem beschikt elke haard over een handige klap- of draaideur die het schoonmaken ruit en het onderhouden van de haard makkelijker maakt. De deur kan, zonder veel moeite, makkelijk worden geopend.

HET ONMOGELIJKE WORDT MOGELIJK MET DE POWERVENT VAN DRU

De DRU PowerVent

Met de DRU PowerVent kunt u een haard plaatsen op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. U kiest de plaats waar u de haard het best vindt passen. Dankzij de PowerVent kunt u warmte, sfeer en comfort creëren in iedere ruimte in huis. Ook als er niet veel ruimte is voor de afvoer. De afvoer kunt u horizontaal, verticaal en via allerlei bochten plaatsen naar de buitenlucht tot een afstand van wel 60 meter. Hierdoor kunt u in alle moeilijke situaties een gashaard van DRU plaatsen met de DRU PowerVent.

DRU Global haarden; een slimme keuze

Een DRU Global haard is in alle opzichten een slimme keuze. Het veelzijdige aanbod van de Global serie van DRU past in elk interieur. En door de vele opties is er altijd een match met jouw stijl te maken. De compacte haarden met ondiepe inbouw besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Van groot tot klein. Of u nu in een (tussen)woning of appartement woont. Zelfs het inbouwen in een bestaande schoorsteen is mogelijk. De installatie is eenvoudig, de prijzen zijn aantrekkelijk en de kwaliteit is gegarandeerd. Dit maakt Global Fires bereikbaar voor iedereen. Altijd en overal.

 

BEKIJK DE HELE GLOBAL SERIE

DRU: HET VUUR BRANDT WERELDWIJD


Bezoek hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de grote collectie DRU haarden

Bezoek HAVÉ