Gashaarden

Gezelligheid, warmte en gemak zijn met een gaskachel van HAVÉ Verwarming bereikbaar met één druk op de knop.

Weten hoe dat is?

 

Bekijk de collectie Bezoek ons Experience Center

Schone en veilige sfeermakers

Welke stijl heeft uw huis? Wat u ook wilt creëren, een gashaard is een schone en praktische sfeermaker. Veel gemak, daar staan gashaarden voor. Met een afstandsbediening voelt u zich helemaal de koning te rijk. Die luxe is niet het enige, want gashaarden staan ook bekend om hun veiligheid. Bij HAVÉ vindt u een enorm aanbod aan gaskachels.  Van stijlvolle inbouw gashaarden tot vrijstaande gaskachels en inzet gashaarden. Daarbij hebben wij enkel topmerken zoals Dovre, DRU en Element4. Welk type past bij u?

Wilt u alles weten over gashaarden?

Leer er meer over in ons kenniscentrum

Leer meer

Onafhankelijk advies nodig?

Ontmoet de gepassioneerde experts van HAVÉ Verwarming

Maak kennis

Benieuwd naar de volledige collectie?

Ontdek de grootste en mooiste collectie gashaarden

Bekijk de collectie

Welk type gashaard past bij u?

Inbouw gashaarden

Moderne en strakke sfeermakers

Vrijstaande gaskachels

Ultieme vrijheid: overal in huis te plaatsen

Hangende gashaarden

Fixeer uw aandacht op één plek

Inzet gashaarden

Moderniseer uw oude open haard

Gevelkachels

Rechtsreeks door de gevel

Ontdek het indrukwekkende vuur van een gashaard
Bent u op zoek naar indrukwekkend vlammenspel in huis? Een vuur dat schoon, gemakkelijk, veilig en verantwoord is? Kies dan voor een moderne gaskachel. Deze haarden combineren gemak met de positieve eigenschappen van vuur. Het assortiment van HAVÉ Verwarming bestaat uit inbouw-, inzet-, vrijstaande-, hangende- en buitenhaarden die allen zijn voorzien van de modernste technieken en voldoen aan de laatste wet-en regelgevingen.

Ontdek ons assortiment

Eenvoudig genieten van warmte en gezelligheid
Er is geen een manier om makkelijker te genieten van warmte en gezelligheid als met een gashaard. Een moderne gaskachel biedt u namelijk maximaal gemak en zo geniet u eenvoudig van een sfeervol vlammenspel. Met 1 druk op de knop verschijnen de indrukwekkende vlammen die zorgen voor gezelligheid en wordt de warmte verspreid door de betreffende ruimte. Tegenwoordig is een gashaard niet alleen te bedienen middels een afstandsbediening, maar kunt u de haard ook eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet

Ontdek het gemak

Een bewuste keuze maken voor uw nieuwe haard
Steeds vaker krijgen wij de vraag hoe het zit met gas? Gaat Nederland van het gas af? Wanneer gaat dit gebeuren? Voor bijna alle woonhuizen blijft aardgas de komende vijftien jaar gewoon beschikbaar. Een gashaard is en blijft dus een prima investering. Het afbouwen van het gebruik van gas zal geleidelijk plaatsvinden. Mocht de gemeente uw woning gaan overzetten op bijvoorbeeld elektriciteit, dan is uw gashaard altijd eenvoudig om te bouwen naar bijvoorbeeld propaangas. Onze gehele collectie gashaarden en gaskachels zijn zo gereed voor een duurzame toekomst.

Lees meer

Gashaard op propaan?
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet (meer) afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting, maar toch een gashaard in uw woning? Gashaarden op propaangas zijn hét alternatief! Zonder aardgas onbezorgd genieten van een gashaard kan gewoon!

Lees meer

Gashaard: open of gesloten?
Gasgestookte haarden zijn er in twee varianten: met een open of met een gesloten systeem. Welke variant kiest u? Een gesloten systeem kan bijvoorbeeld via de gevel naar buiten en gebruikt voor de verbranding zuurstof van buiten. Er is een groot aanbod gesloten systemen. Een open systeem is ideaal voor plaatsing in een bestaand kanaal of open haard. Waar moet u verder op letten?

Leer meer

Weinig moeite, veel gemak en genot
Een gashaard bereikt met gemak een hoge leeftijd. Er is weinig onderhoud nodig voor die lange levensduur. Een gashaard heeft een schone verbranding. Die eigenschap resulteert dus niet alleen in een hoog rendement, maar ook in ultiem gemak! Weten wanneer het tijd is voor onderhoud?

Leer meer

Het vlammenspel nog meer tot leven laten komen
Om het vlammenspel van een gashaard of gaskachel nog realistischer te laten lijken zijn diverse haarden nu verkrijgbaar met ontspiegeld glas. Door een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar en suggereert dat er geen glasraam aanwezig is. Hierdoor is er een nog beter zicht op het vlammenspel.

Lees meer

Een greep uit onze collectie

Kenniscentrum

Onze merken