Filteren

Dimplex elektrische haarden

De Dimplex elektrische haarden waren eerder onder de naam van Faber bekend. Van de merken die elektrische haarden in het assortiment hebben is Dimplex de oudste en momenteel de partij met de meeste kachels en de meeste innovaties.

Filters:
 1. Merk Dimplex Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Elektrisch Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 75

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dimplex Ignite XL 100" NIEUW!
  Dimplex Ignite XL 100"
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.016
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 2. Dimplex Sherwood elektrische haard
  Dimplex Sherwood elektrische haard
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.488
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 3. Dimplex Isola Stone
  Dimplex Isola Stone
  Brandend in de showroom
  1.209
 4. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 75

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

'Zijn dat nu echte vlammen?' Die vraag krijg je bij een Dimplex elektrische haard. Bekende innovaties van Dimplex zijn de haarden met Opti-myst®, Opti-flame® of Opti-Virtual® technologie. De vlammen zijn zo realistisch dat ze haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Dimplex Opti-myst

Opti-myst ®

Met deze technologie bewijst Dimplex dat licht en waternevel al genoeg zijn om 'vlammen' te kunnen zien.

Bij een Dimplex elektrische haard met Opti-myst® technologie bevindt zich onder het gloeibed een watertank. Een vernevelaar produceert vanuit de watertank een nevel van water. Achter de watertank bevinden zich lampen die de lucht verwarmen, waardoor de nevel naar boven getransporteerd wordt. Deze opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in het LED- of halogeenlicht. Daardoor ontstaat een levendig flakkerend vuurbeeld, net als bij echte vlammen. Hierbij is een donkere achterkant niet nodig, zodat het drie dimensionele vuureffect van alle kanten bekeken kan worden. De vlammen reageren natuurlijk en bewegen op de wind, waardoor het realistische effect vergroot wordt.

Optiflame ®

Vuur uit spiegelbeelden voor een zo realistisch mogelijk gloeieffect.

Dimplex elektrische haarden met Optiflame® technologie zijn uitgerust met een lichtbron, een decoratiebed van hout of kolen en een bewegende as met spiegels. Deze spiegels zijn gebogen en onderling gedraaid, waardoor er een zo groot en onregelmatig mogelijk spiegelend oppervlak ontstaat. Het licht kan zo op talloze manieren breken, wat bijdraagt aan het vuureffect: hoe meer afzonderlijke elementen onderling bewegen, hoe realistischer het flakkeren van de 'vlammen'.

Opti-Virtual ®

De Dimplex elektrische haard met Opti-Virtual® technologie creëert een haardvuur door middel van illusie.

De Opti-Virtual® is weliswaar een elektrische haardenlijn, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat ‘verschijningen’ als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea. Faber heeft de techniek verfijnd voor de nieuwe Opti-Virtual®, die in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd.

Elektrische Dimplex haarden bekijken

Meer weten over de elektrische haarden van Dimplex? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders