Filteren

Elektrische haarden

Wilt u op een eenvoudige manier gezelligheid in uw huis brengen en genieten van de sfeer van een houtvuur? Dan is een elektrische haard de perfecte keuze voor u! Elektrische haarden realiseren namelijk een warmtevolle sfeer die vandaag goed overeenkomt met een echt houtvuur. De moderne elektrisch haarden van tegenwoordig realiseren namelijk een zeer levendig en realistisch "vlammenspel".

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 142

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Element4 Club 180 elektrisch 3/S
  Element4 Club 180 elektrisch 3/S
  Vergelijkbaar product in showroom
  5.120
 2. Element4 Club 180 elektrisch Corner
  Element4 Club 180 elektrisch Corner
  Vergelijkbaar product in showroom
  5.120
 3. Charlton & Jenrick Infinity 1500
  Charlton & Jenrick Infinity 1500
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  1.925
 4. Charlton & Jenrick Infinity 890
  Charlton & Jenrick Infinity 890
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  1.538
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 5. Charlton & Jenrick Infinity 780
  Charlton & Jenrick Infinity 780
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  1.404
 6. Dimplex Ignite XL 100" NIEUW!
  Dimplex Ignite XL 100"
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.016
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 7. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 142

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Elektrische haarden

Het voordeel van een elektrische haard is het gemak. Voor het aansluiten van een elektrische kachel heeft u geen schoorsteen of rookkanaal nodig. En een stopcontact volstaat om de haard te laten branden op elke plek u maar wilt. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een realistisch vlammenspel en een warme gloed. De meeste modellen elektrische haarden hebben daarnaast een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte.

Makkelijk overal te plaatsen

Een elektrische haard biedt veel flexibiliteit. Overal waar een stopcontact in de buurt zit kan de haard geplaatst worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de elektrische haard bijvoorbeeld aan een wand te hangen of in te bouwen. In dit geval heeft u wel een achterwand nodig. Deze achterwanden zijn er in allerlei soorten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een steenmotief? Of ga voor exclusief en kies voor spiegelglas.

Maak het exclusief met een schouw

Of een elektrische haard nu vrijstaand is, ingebouwd of aan de muur hangt, het is altijd een plaatje. Maar u kunt ervoor kiezen om een elektrische haard te combineren met een schouw. Dit maakt het totaalplaatje net wat exclusiever. HAVÉ Verwarming heeft een ruim assortiment aan schouwen en plateau’s en ontwerpt en maakt deze op maat voor u.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt er ook voor kiezen om de elektrische haard midden in een ruimte te plaatsen. Zo creëert u hier een schitterende doorkijk mee. Gebruik de haard als afscheiding van de woonruimte of maak het tot het pronkstuk van uw woonkamer. In dit geval moet u niet kiezen voor een achterwand, zodat u de vlammen van beiden kanten kunt bewonderen. Om het effect te versterken, kunt u een elektrische haard met 3D-effect nemen. De vlammen zien er dan nog mooier uit.

Geniet van aangename warmte

De keuze voor een elektrische haard wordt vaak in eerste instantie gemaakt voor de sfeer en gezelligheid. Veel elektrische haarden geven tegenwoordig ook warmte af. Het vermogen hiervan is meestal maximaal 2 kW. Dit geeft een aangename warmte, maar het is niet genoeg om het betreffende vertrek te verwarmen.

Ontdek onze merken

Elektrische haarden van Dimplex

De laatste jaren is de elektrische haard bezig aan een comeback. Met moderne technieken, zoals waterdamp, mist en rookeffecten, bereiken de elektrische haarden van tegenwoordig een zeer realistisch effect. Faber, tegenwoordig verkocht onder de naam Dimplex, is marktleider als het gaat om elektrische haarden. Dit merk ontwikkelde bijvoorbeeld Opti-myst, een type dat werkt met echte mist!

De elektrische haarden van Dimplex zijn te verdelen over 3 categorieën. De Optiflame, de Opti-Myst en de Opti-Virtual. De gepatenteerde elektrische Optiflame technologie geeft een regelbaar en realistisch vlammen effect dat eenvoudig met de afstandsbediening is te bedienen. Voor de verlichting van het houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED-technieken. Door deze techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

Elektrische haarden van Element4

De strakke en elegante modellen gashaarden van Element4 zijn nu ook verkrijgbaar met een stekker. Het merk heeft onlangs high-end serie met 15 elektrische haarden op de markt gebracht. De nieuwe elektrische haarden van Element4 zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast is de haard te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

Elektrische haarden van Charlton & Jenrick

Vandaag de dag zijn elektrische haarden niet meer te onderescheiden van gas-, houtkachels. De elektrische kachels van Chartlon & Jenrick branden, mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel, nog realistischer. Dat wordt in deze elektrische haard van Charlton & Jenrick gecombineerd met een realistisch vuurbed en de mogelijkheid van extra opties om uw nieuwe elektriche kachel verder op te tuigen naar uw smaak.

Kom naar ons Experience Center en ontdek de elektrische haard

Bent u al enthousiast over de elektrische haard? Kom dan naar ons Experience Center en ervaar het zelf.

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: