Filteren

Hergom houtkachels

Hergom is een Spaanse fabrikant en is wereldwijd een van de meest grote leveranciers in superieure houtkachels en daarnaast ook voor gietijzeren onderdelen.

De goede kwaliteit van Hergom wordt grotendeels gecreëert doordat Hergom in al haar kachels gietijzer verwerkt.

Maar liefst 50 jaar lang behoort Hergom al tot de top.

Filters:
  1. Merk Hergom Verwijder dit artikel
  2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

 

Heerlijke warmte

De warmtegeleiding van Hergom is goed geregeld en de houtkachels van Hergom zorgen voor een aaangename stralingswarmte.
Daarnaast koelen gietijzeren kachels minder snel af als je het vergelijkt met bijvoorbeeld stalen kachels. Dit zorgt ervoor dat de kachels nog warmte afgeven nadat het vuur uit is.

Milieuvriendelijk

De Hergom kachel heeft een erg goed rendement ofterwijl meer warmte met minder hout.Belangrijk om te weten is dat de kachels van Hergom een erg schone verbranding hebben.
De kachels werken namelijk op groene brandstof.

Soorten en maten houtkachels

Wanneer u op zoekt bent naar een houtkachel of houthaard komt u er al snel achter dat houtkachels er in vele soorten en maten zijn. Over het algemeen kunnen we houtkachels verdelen in de volgende categorieën:

 

 

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar alle houtkachels- en haarden van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder. HAVÉ Verwarming levert haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenK-StoveNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders, Hergom 

De houtkachels van Hergom bekijken

Voor nog meer informatie over bijvoorbeeld de groene brandstof waarop de kachel werkt bent u altijd van harte welkom bij ons experience center in Lunteren!