Filteren

Nestor Martin TQH houtkachels

Een hedendaags model houthaard van Nestor Martin. Ook nog eens 360 graden draaibaar.

Deze houtkachel is te combineren met verschillende sokkels. Natuurlijk heeft deze strakke haard ook weer de gepatenteerde Woodbox techniek in huis.

Filters:
 1. Merk Nestor Martin Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
 3. Serie TQH Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nestor Martin TQ 33 H
  Nestor Martin TQ 33 H
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.850
 2. Nestor Martin TQH13
  Nestor Martin TQH13
  Brandend in de showroom
  2.850
 3. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Woodbox

- Geïntegreerde combinatie van primaire en secundaire verbranding
- Uitstekende efficiëntie
- Milieuvriendelijke uitstoot
- Exacte controle over de verbrandingssnelheid in de kachel
- Air Wash systeem voor een venster dat altijd schoon is
- Extra luchttoevoer om de ontbranding te vergemakkelijken
- Gietijzeren verwarmingslichaam in een luchtdicht gelaste stalen behuizing
- Eenvoudige manuele bediening

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de 'handmatige' of 'automatische' modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt, kunt u de + en - toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen, simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen, net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel.
De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en flexibiliteit dan ooit tevoren.

Modellen TQH

De TQH houtkachels van Nestor Martin hebben een zijdeur. Door gebruik te maken van de zijlader verliest de kachel minder warmte bij het bijvullen. Hierdoor behoudt de kachel zijn warmte en rendement.

Nestor Martin houtkachels bekijken

Wil u de Nestor Martin houtkachels zien branden? Dat kan, wij hebben verschillende kachels van Nestor Martin brandend opgesteld staan in ons Experience Center. Ook hebben wij nog andere haarden en kachels brandend opgesteld staan.

Ontdek al onze merken 

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders