Filteren

Pelletkachels

Bent u op zoek naar een duurzame manier van stoken? En houdt u van gemak? Dan is een pelletkachel wat voor u.

Deze kachels zijn namelijk niet alleen milieuvriendelijk, maar ook eenvoudig te bedienen. Ontdek alle gemakken van de pelletkachels zelf.

Filters:
 1. Brandstof Pellets Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 198

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Altech Nobles Pelletkachel NIEUW!
  Altech Nobles Pelletkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.808
 2. Thermorossi Popstar 10 pelletkachel
  Thermorossi Popstar 10 pelletkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.781
 3. Thermorossi Chic Supreme pelletkachel
  Thermorossi Chic Supreme pelletkachel
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  5.710
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 4. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 198

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Pelletkachels

Pelletkachels

Wat is een pelletkachel en waar moet u allemaal op letten bij het aanschaffen?

 

Een pelletkachel brandt op pellets: dat zijn kleine, samengeperste stukjes resthout in de vorm van korrels. Elke pelletkachel beschikt over een reservoir van 5-15 kilo. De kachel regelt zelf de aanvoer van de pellets. Daarnaast is een pelletkachel eenvoudig te bedienen en naar wens in te stellen. U regelt makkelijk de gewenste temperatuur van kachel.

Pelletkachels realiseren een hoog rendement

Het grote verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel is dat u in verhouding minder brandstof nodig hebt voor dezelfde hoeveelheid warmte. Het rendement van een pelletkachel is door de hoge verbranding met houtpellets veel hoger. Er zijn pelletkachels in de markt die een rendement van wel 97 procent behalen. Dat is ongekend hoog voor een haard of kachel

 

Computergestuurde kachel

Een pelletkachel is een computergestuurde kachel. Veel dingen gaan automatisch, zo wordt gemeten hoe warm het in de kamer is, hoeveel pellets er bij het vuur moeten, maar ook of de afvoer van rookgassen nog goed gaat. Zo kunnen we wel stellen dat een pelletkachel een modern toestel is.

Techniek is altijd leuk, maar het is vaak ook complex. Zo ook bij een pelletkachel. Er kan zich in de software een storing voordoen. Het team van HAVÉ Verwarming staat klaar om u service op maat te verlenen en u in dit geval te helpen.

De voordelen op een rij:

• Het gemak
• Laag in de kosten
• Simpel te bedienen
• Milieubewuste keuze
• Gebruiksvriendelijk
• Echt houtvuur

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachels, gashaarden en elektrische haarden van merken zoals: Altech, ArtelCharlton & JenrickDimplexDovreDRU, Edilkamin, Element4FaberJanco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Kom naar ons Experience Center en laat u adviseren

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

 

 

 

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: