Filteren

Tuinhaarden

De aangename warmte van de haard of kachel, maar dan voor buiten. Niets is lekkerder dan genieten van een kachel in de tuin. De zomeravonden worden zo nog aangenamer. Met een mooie buitenhaard wordt uw tuin steeds een verlengstuk van uw woning. Vandaag de dag zijn er voor buiten net zulke mooie en strakke haarden verkrijgbaar als voor binnen.

Filters:
 1. Type kachel Tuinhaard Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Element4 Club 140 fronthaard outdoor
  Element4 Club 140 fronthaard outdoor
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  6.760
 2. Element4 Modore 75H Outdoor (uitlopend)
  Element4 Modore 75H Outdoor (uitlopend)
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  4.815
 3. Faber The MOOD doorkijk Buitenhaard
  Faber The MOOD doorkijk Buitenhaard
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.845
 4. Faber The TUBE
  Faber The TUBE
  Opgesteld in showroom
  2.026
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 5. Faber The MOOD Buitenhaard
  Faber The MOOD Buitenhaard
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.815
 6. Faber The Buzz
  Faber The Buzz
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.513
 7. Element4 Modore 140 outdoor
  Element4 Modore 140 outdoor
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  5.635
 8. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Een haard of kachel voor in de tuin

Een tuinhaard wordt ook wel terrashaard, buitenhaard, buitenkachel, tuinkachel of terraskachel genoemd. Er is geen verschil, al deze kachels en haarden worden buiten gestookt. Hetzij op het terras, hetzij in de tuin of onder de veranda. De haarden zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenlucht. En wordt vaak gestookt op hout, gas of pellets

Tuinhaarden in vele soorten en maten

Tuinhaarden zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Buitenhaarden zijn vrijstaand of ingebouwd. En meestal zijn het front-, driezijdige-, vierzijdige- of doorkijkhaarden. Het materiaalgebruik verschilt nogal eens, maar de meeste haarden zijn gemaakt van RVS.  

Houtgestookte buitenhaarden uit assortiment

HAVÉ Verwarming is gestopt met de verkoop van houtkachels voor buiten. Houtgestookte buitenhaarden zorgen vaak voor overlast. Dit komt mede doordat deze kachels over een open verbranding beschikken en daardoor een laag rendement behalen en verkeerd gestookt worden. Daarom hebben wij de houtkachels voor buiten uit ons assortiment gehaald.

Ontdek onze merken

Ondanks dat wij geen houtgestookte buitenhaarden meer verkopen, biedt HAVÉ Verwarming wel een breed assortiment buitenhaarden aan. Ons assortiment is opgebouwd met tuinhaarden van de merken Element4, Faber, K-Stove en Spartherm.

Ervaar zelf de warmte en gezelligheid van een buitenhaard

Ontdek de buitenhaard bij HAVÉ Verwarming. Kom naar ons Experience Center en vind de tuinhaard die bij u past.

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: